matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz?
Bryl:
dla jakiego m ogległość miedzy prostymi x−2y−3=0 i x−2y +m=0 wunosi pierwiasdtek z 5
3 lis 22:53
Puma:
|C−C
1
|
d=
√
A
2
+B
2
|3−m|
√
5
=
√
1
2
+2
2
|3−m|
√
5
=
√
5
wylicz m
3 lis 22:59
Eta:
m= 2 v m= −8
3 lis 23:00
Puma:
Popraw na (−3) tam gdzie jest 3 .
3 lis 23:00
Bryl:
dziekuje
3 lis 23:15