matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Bryl:
znaleść wektor x równoległy do wektora a(4,3) o długości równej 10
3 lis 22:50
Puma:
np b= [8,6]
3 lis 22:52
Bryl:
a jak sie to liczy ?
3 lis 22:53
Puma:
|b|=
√
x
2
+y
2
=
√
8
2
+6
2
= dokncz
3 lis 22:54