matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
podział odcinka
martusia:
Skonstuuj trójką równoboczny który ma taki sam obwód jak trójkąt narysowany obok.
10 sty 18:13
Fruu:
4,7+2,9+4,2 = 11,8cm 11,8cm:3=1,311111111cm ≈1,3cm A=1,3cm
10 sty 18:18