3 | ||
b=(xb, | xb) | |
4 |
9 | ||
d=√xb2+ | xb2=1 | |
16 |
16 | ||
xb2= | ||
25 |
4 | ||
xb= | ||
5 |
4 | 3 | |||
b=( | , | ) | ||
5 | 5 |
4 | ||
lub xb=− | ||
5 |
4 | 3 | |||
b=(− | , − | ) | ||
5 | 5 |
3 | 3 | |||
napisałem b=(xb, | xb), powinno być b=( | yb, yb), dlatego może się nie zgadzać | ||
4 | 4 |
3 | 4 | |||
vn=[ | , | ] | ||
5 | 5 |
3 | 4 | 3 | 4 | |||||
[4,−3] o[ | , | ]=4* | +(−3)* | =0 | ||||
5 | 5 | 5 | 5 |
3 | 4 | |||
vn=[− | ,− | ] | ||
5 | 5 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |