matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Stesujące ;D
Escc:
8
2
/
3
* 0,125
−
1
/
3
_______________ 2
√
2
√
2
( 2*
√
2
√
2
pod jednym pierwiaskiem)
3 lis 20:12
maniek:
(2
3
)
2/3
=2
2
0,125
−1/3
=(8
−1
)
−1/3
=8
1/3
=2 2(2*2
1/2
)
1/2
=2*(2
3/2
)
1/2
=2*2
3/4
=2
7/4
3 lis 20:21