matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicowć wykres funkcji
Daniel:
f(x)=log(x)+moduł( logx)
3 lis 19:56
opiekacz_do_chleba:
Założenie: x>0 1. log(x)>0 x>1 f(x)=2log(x) powinieneś umieć to narysować 2. log(x)<0 x<1 f(x)=0
3 lis 20:01