matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dziedziny funkcji
mika:
wyznacz dziedzinę funkcji a) f(x)=−3x+2,dla x∊{0,1,2,3} b) f(x)= |x| 1 dla x ∊(−
∞
;−1) f(x)={ x dla x∊<−1;1) −1 dla x∊<1;+
∞
)
10 sty 17:56
mika:
10 sty 19:27