pyza23: OBLICZ
4√4 do potegi 3
5 lis 18:04
marysia:
V4 =2
4*2 =8
8 do trzeciej = 8*8*8 =512

5 lis 18:10
marysia:
sory

chyba tam powininnas napisać (4V4) do trzeciej tak

bo to zmienia postać rzeczy
5 lis 18:11
pyza23: dziekuje
5 lis 18:13
pyza23: nie pod pierwiastkiem jest do trzeciej
5 lis 18:14
pyza23: a wiesz moze jescze jak zrobic pierwiastek trzeciego stopnia √-60 * 50
5 lis 18:15
5 lis 18:16
marysia:
jak pod pierwiastkiem do trzeciej to jeszcze inaczej
4 V 4*4*4 = 4 V 16*4 = 4 * 4*2 = 32
5 lis 18:21
pyza23: dziekuje bardzo
5 lis 18:23
LauruS : pierwiastek z 60 trzeciego stopnia?
4 gru 16:21