zada
QWERTY: | | 3π | | π | |
tg |
| =tg(3π+ |
| )=tg45 ale to źle  czemu |
| | 4 | | 4 | |
1 lis 19:59
1 lis 20:01
1 lis 20:01
5-latek: WItaj
1 lis 20:01
Ajtek:
Grabula

.
1 lis 20:02
Jack:
| | 3π | | π | | π | |
tg |
| = tg(π − |
| ) = − tg |
| = − 1 |
| | 4 | | 4 | | 4 | |
1 lis 20:03
QWERTY: Czyli to samo z minusem?
1 lis 20:04
Ajtek:
Nie to samo, porównaj nasze wskazówki i rozwiązanie Jack ze swoim. W Twoim rozwiązaniu
jest "wielbłąd".
1 lis 20:08
QWERTY: | | 11π | | 5 | | 5π | | 1 | |
sin |
| =sin1 |
| π=sin(π+ |
| =sin150=sin(90+60)=cos60= |
| |
| | 6 | | 6 | | 6 | | 2 | |
1 lis 20:22
QWERTY: Też coś złe bo ma być z minusem
1 lis 20:22
1 lis 20:23
Antonni: | | 11π | | 1 | | 1 | |
sin |
| = sin(2π− |
| π) = −sin( |
| π)= |
| | 5 | | 6 | | 6 | |
1 lis 20:28
QWERTY: | | 11pi | |
Czemu tam jest sin |
| ? |
| | 5 | |
1 lis 20:32
Antonni: To sobie popraw .
1 lis 20:35