matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Pomoże ktoś ?
Kajaxd:
Czy da się co z tym zrobić ? x
3
= 2
√
2
1 lis 17:19
Jack:
jesli mowimy o szkole sredniej, no to x =
√
2
1 lis 17:19
Jack:
2
√
2
= (
√
2
)
3
1 lis 17:20
Mila:
x
3
=
√
8
x
3
=
√
2
3
x
3
=2
3
2
/
1
3
x=
√
2
1 lis 23:14