matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trójkąty przystające
human:
Trójkąty równoramienne ABC i DEC mają wspólny wierzchołek C, a przy tym ∡ACB = ∡DCE = 90 stopni. Uzasadnij, że |AD| = |BE|
1 lis 16:05
Mila:
Miałaś jakiś rysunek w książce do tego zadania?
1 lis 16:25
Eta:
1 lis 16:30