Pomocy wytlumaczy mi ktos? Z gory dziekuje
Marek: Hej widze ze ktos ma tez problem z tym zadamniem prosze o pomoc w tym oto zadaniu
dziedzina funkcji f jest przedzial <1;5> a jej zbiorem wartosci przedział <−2;6> wykres funkcji
g powstal przez przesuniecie wykresu funkcji f o wektor podaj dziedzine funkcji i zbior
wartosci funkcji g.
B) u= (3,0) Dg= g(Dg)= C) u=(2,5) Dg= g(Dg)= D) u=(−1,−3) Dg= g(Dg)=
10 sty 16:16
Marek: Jest ktos na forum kto rozmumie to zadanie?
10 sty 16:18
Marek: Pomocy:(:(:(
10 sty 16:24