matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiaz
Marko:
Wskaż liczbę która spełnia równanie |3x+2|+2x=0 A)x=−1 B)x=1 C)x=2 D)x=−2
31 paź 17:52
Metis:
Sprawdź każda odp.
31 paź 17:53
Mila:
Podstawiaj tylko ujemne liczby.
31 paź 17:55