matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zadanie z funkcji
karolina:
1
|f(3x)| = 2 jak rozwiązac takie równanie? wzór funkcji ma wzór y=
x − 4
3
prosze o pomoc!
10 sty 15:40
karolina:
1
wzór funkcji to y=
x − 4, przepraszam, pomyliłam się pisząc
3
10 sty 15:42