matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie
puff:
log2
4
(x−1) + 3log2
2
(x−1) −4=0
31 paź 11:26
log:
x>1 [log
2
2
(x−1)+4] *[log
2
2
(x−1)−1]=0 log
2
2
(x−1)= 1 log
2
(x−1)=1 lub log
2
(x−1)= −1 x= 3 lub x= 1,5
31 paź 11:31
puff:
mozesz mi rozpisac/ bede wdzieczny
31 paź 11:34