matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dziedzina
drea:
Podaj dziedzinę i przeciwdziedzinę
|y|=log
2
x
30 paź 17:43
Adamm:
log
2
x≥0 ∧ x>0 ⇔ x≥1 |f(x)|=log
2
x f(x)=log
2
x lub f(x)=−log
2
x problem w tym że to nie jest funkcja, chyba że x jest funkcją a y jest zmienną
30 paź 18:02