matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
planimetria
wojt:
cieciwa laczaca punkt a i b lezace na okregu o promieniu 5 ma dlugosci 5
√
3
oblicz dlugosc lukow wyznaczonych rzez te punkty oraz pola odpowiednich wycinkow
29 paź 18:06
an:
AB=5
√
3
AC=10 BC=? sinα=?⇒α=? γ=?
29 paź 20:03