matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
pax:
|f(|x|)|
Jak sie rysuje
?
f(|x|)
29 paź 16:54
Jack:
dla f(|x|) > 0
f(|x|)
mamy
= 1
f(|x|)
dla f(|x|) < 0
− f(|x|)
mamy
= − 1
f(|x|)
29 paź 17:02
pax:
a jak to bedzie w praktyce np dla:
29 paź 17:17
pax:
y=x
3
29 paź 17:17
5-latek:
To jet wykres y=x
3
29 paź 17:22
Adamm:
29 paź 17:30