π | 3 | |||
Arg(−1+i)=− | +π= | π | ||
4 | 4 |
π | ||
Arg(1+0i)= | ||
2 |
1 | π | 3 | ||||
Arg( | )= | − | π | |||
−1+i | 2 | 4 |
1 | π | |||
Arg( | )=− | +2π | ||
−1+i | 4 |
1 | 7 | |||
Arg( | )= | π | ||
−1+i | 4 |
π | ||
Argumentem jedynki jest 0 a nie | ||
2 |
1 | 1+i | |||
− | = − | , φ = 5/4 π | ||
1−i | 2 |
3 | ||
Arg(−1+i)= | π | |
4 |
1 | 3 | 3 | ||||
Arg( | )=0− | π=− | π | |||
−1+i | 4 | 4 |
1 | 3 | 5 | ||||
Arg( | )=− | π+2π= | π | |||
−1+i | 4 | 4 |
i | ||
Ja w pierwszym wpisie policzyłem argument ilorazu | ||
−1+i |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |