Pierwiastki trojmianu
5-latek: Dla jakiej wartosci parametru m jeden z pierwiastkow trojmianu
2mx2−3x+2−3m jest rowny 0
Tak bedzie jesli wspolczynnik c jest rowny 0
U nas c= 2−3m
2−3m=0 to m= U{2}[3}
28 paź 21:52
Mila:
28 paź 22:39
5-latek: Dobry wieczor
Milu 
Pozdrawiam
Wlasnie ugotowalem sobie kisiel
28 paź 22:42
Eta:
Witajcie

"małolatku" ..... ja też wcinam kisiel żurawinowy
28 paź 22:44
5-latek: Dobry wieczor
Eta 
Pozdrawiam
Kiedys pisalas ze dobrze dziala na.... (no wlasnie nie pamietam
28 paź 22:49
Eta: na stawy
28 paź 22:51
5-latek: No tak
28 paź 22:56
Mila:
Witajcie

Ja miałam dziś budyń z konfiturą.
28 paź 23:01
Metis: A ja w końcu w domku
29 paź 00:05
5-latek: Witaj
Metis 
Kiedy wracasz?
29 paź 00:07
Metis: 1
29 paź 00:08
5-latek: tak myslalem .
No trudno ale troche rodzice sie naciesza Toba .
29 paź 00:08
Metis: Odzwyczaiłem się od mieszkania tutaj

a myślałem, że to niemożliwe

Wrocław mnie pochłonął
29 paź 00:14