matematykaszkolna.pl
Porady Input: Ma ktoś jakieś porady jak uczyć się stereometrii? Nie mam w ogole wyobraźni przestrzennej więc sprawia mi to problem i ciężko też zauważyć wiele rzeczy. Jak się uczyć stereometrii?
28 paź 02:04
5-latek: Powaznie Patyczki , zapalki , plastelina i zbudowac modele graniastoslupa , ostroslupa szescianu lub kupic (ale drogie bo sam kiedys pytalem o to .
28 paź 10:12
Kacper: Polecam ziemniaki emotka
28 paź 17:45
Adamm: zawsze możesz narysować sobie siatkę figury na płaszczyźnie
28 paź 17:47
5-latek: Ja lubie odmiane ziemniakow Wineta emotka Moze to wydawac sie śmieszne ale wcale nie jest . Wielu uczniom pozwoliloby zrozumiec np przekroje . No ale komu sie teraz chce emotka A teraz jest jeszcze ten wlasciwy czas na to . Kiedys tak odpisalem jakiemus maturzyscie to napisal ze juz nie ma na to czasu bo za m−c matura .
28 paź 18:10
===: Dziś jest to już znacznie łatwiejsze niżeli drzewiej bywało emotka Pytanie: czy wiesz co to są anaglify? Na 75% nie wiesz:emotka ... ale od czego masz kolegę który nazywa się Googleemotka Okularki takie jak w kinie 3d i możesz sobie oglądać różne bryły a to znacznie ułatwia wyobrażenie sobie różnych przekątnych, kątów itp. Nie chcę uskuteczniać tu kryptoreklamy ale jak poszperasz w necie drążąc to hasło to znajdziesz i programy do tworzenia anaglifów jak i gotowe ryciny brył. Wiem też że osiągalne są zarówno plansze jak i formy książkowe. Powodzenia emotka
28 paź 18:16