matematykaszkolna.pl
... Metis: .
27 paź 22:53
Jack: .
27 paź 22:53
Ludwik Montgomery: .
27 paź 23:51
Mila: A co to?
28 paź 00:23
Eta: spamy ? emotka
28 paź 00:32
Metis: Milu , Etuś emotka Codziennie czyszczę cookies, i nie mogę po operacji Jakuba na forum komentować póki nie wpiszę postu bo potrzebne jest ciasteczko. Usuńcie to prosze gdy przeczytacie emotka
28 paź 00:36
Jack: Dlaczego codziennie? ;x
28 paź 00:38
5-latek: Metis U mnie na razie jest w porzadku oporocz tego ze mialem wgranegoAlplyer i po uaktualnieniu do najnowszsej wersji ustawilo mi gazete polska jako strone startowa i nie moge tego sie pozbyc dziadostwa To byl komunikat ze strony microsoftu .emotka
28 paź 00:53
fghh: ). po pierwsze : po co uaktalniales ? ja mam wszystko stare wersje i ustawiam, ze nie ma nie akrualizowac, ewentualnie pytac przed ( niektore programy mam bardzo stare bo one lepiej dzialaja po drugie : odinstaluj allplayera i zaistaluj jakis porzadny ( jeden z najlepszych to VLC )
28 paź 00:59
5-latek: Po odinstalowaniu zostala emotka Zaistalowalem bo pisalo ze po zaistalowaniu nie beda wysylac tego komunikatu ze jest nowa wersja .
28 paź 01:04
5-latek: a VLC ma radio ?
28 paź 01:06
Metis: Krzyśku pomogę Ci po 2 listopada emotka
28 paź 01:09
5-latek: Dobrze . dzieki emotka
28 paź 01:10
fghh: wejdz do przegladarki i ustaw nowa strone startowa. jesli to nie zadziala to mozesz sprobowac znalezc wszystko co jest w rejestrze zwiazane z allplayerem i usunac. jesli to nic nie da to najlepiej zrobic reinstalacje przegladarki. I tak na przyszlosc : nie wierz w to co pisza. Jesli wyskakiwal Ci taki komunikat to trzeba bylo wejsc w opcje, zeby nie informowano Cie o nowych wersjach. I tak wszystko ustawiaj : ze bedziesz to robic recznie. Wiem, ze to moze sie wydawac dziwne, bo zawsze pisza, ze zalecane jest automatyczne aktuazlizowanie ale wierz mi tak jest lepiej.
28 paź 01:11
fghh: VLC chyba nie ma radia ( nie mam najnowszej wersji ). Za to VLC odtwarza chyba wszystkie pliki multimedialne. Do sluchania radia niepotrzebny Ci zaden player.
28 paź 01:15
bezendu: jak chcesz radio to wpisz sobie Open.fm na google i pobierz sobie
28 paź 01:45
Dziadek Mróz: Google Chrome uniemożliwia mi pisanie postów. Problem nie leży po stronie blokady użytkownika, tylko po stronie kodu forum, który nie jest kompatybilny z GC. Piszę to na Operze 12.02 (z Hiren's Boot CD) Opera – informacje Informacje o wersji Wersja 12.02 Kompilacja 1578 Platforma Win32 System Windows XP XHTML+Voice Plug−in not loaded Browser identification Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.10.289 Version/12.02
28 paź 10:51
jc: Od dzisiaj mam ten sam problem w przeglądarce Vivaldi. Piszę z firefoxa.
28 paź 11:14
5-latek: Witam emotka ja pisze z google chrome .
28 paź 11:22
Jack: Mi kazda przegladarka dziala... tj. Chrome,fire−waterfox,opera Safari nie mam ale pewnie tez by dzialalo
28 paź 12:20
Omikron: Ja też z chrome piszę bez problemu
28 paź 13:10
Dziadek Mróz: GC zainstalowałem na świeżo, usunąłem profile użytkownika a nadal jest blokadaemotka
28 paź 13:15
Kacper: Widzę że ciekawe przeglądarki macie emotka
28 paź 17:44
fghh: @Dziadek Mroz Najlepiej napisz do Jakuba jaki masz problem Ja korzystam ze starego Chroma na na Viscie i mi dziala. Ale nie moglem pisac (przez jakis czas) postow gdy w bylem w bibliotece publicznej gdzie byl Win7 i to nie tylko na chrome. PS nie moglem rowniez sie zalogowac.
29 paź 00:55