matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
try:
α∊<0,2π>
24
ctgα=
7
czyli
7
tgα=
24
7
7
sinα=
v −
24
24
24
24
cosα=
v −
25
25
dobrze ?
27 paź 21:32
Adamm:
źle
27 paź 21:41
try:
jak
27 paź 21:42
Adamm:
7
24
7
7
jeśli sinα=
oraz cosα=
to tgα=
≠
24
25
25
24
spróbuj jeszcze raz
27 paź 21:43