matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdzenie
Kerqu:
Proszę o sprawdzenie tego równania: log
3
(2−x)=−3 2−x>0 2>x log
3
(2−x)=−3=log
3
x∊(−
∞
;2)
27 paź 17:16
5-latek:
Zle
27 paź 17:17
Adamm:
https://matematykaszkolna.pl/forum/334328.html
było, nie spamuj
27 paź 17:17