matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochidne
Karolcia:
Pochodna f(x) = arcsin3x
3
f`(x) =
√
1−9x
2
Czy to dobrze?
27 paź 16:22
Adamm:
dobrze
27 paź 16:31
Karolcia:
Dziekuje, a ta? f(x)= 2arcctgx
2
f`(x)= 2*2x*(−1/1+x
4
)
27 paź 16:35
Adamm:
ok
27 paź 16:37