matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
Asia2010:
3x−1
wyznacz dziedzinę i miejsce zerowe oraz wartosci funkcji f(x)=
dla liczb x1 =
x+2
1
−3 , x2=
3
24 paź 23:29
Qulka:
D=R/{−2} MZ=1/3 f(x
1
)=10 f(x
2
)=0
24 paź 23:59