matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Sylwia:
−6*4
60
+ 2*4
58
3*16
25
24 paź 19:52
Adamm:
−6*4
60
+2*4
58
2
=
=−2*4
10
+
*4
8
=
3*4
50
3
1
47
=2*4
8
(−4
2
+
)=2*4
8
(−
)
3
3
24 paź 19:59