matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
Wercia:
2* 5
20
− 5
18
25
9
24 paź 11:50
Jerzy:
5
18
(5
2
−1)
=
= 25 − 1 = 24
5
18
24 paź 11:53
ax:
5
18
(2*5
2
−1)
=
5
18
24 paź 11:54
Puma :
5
18
(2*5
2
−1)
= 49
5
18
24 paź 11:55
Jerzy:
...zgubiłem 2
24 paź 11:55
ax:
...a
Jerzy
"zjadł" dwójkę
24 paź 11:55