matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
ema:
podpowie mi ktoś początek jak zrobić ? log(
3
√
3
)81=?
23 paź 18:35
5-latek:
3
3
1
=
= 3
1/2
√
3
3
1/2
81= 3
4
1
wzor log
a
n
b
m
=
*m log
a
b
n
1
u ciebie n=
i m=4 wiec licz
2
23 paź 18:43
5-latek:
POprawie wzor
1
log
a
n
b
m
=
*m log
a
b
n
23 paź 18:44
ema:
dzięki
23 paź 18:45