matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres
Tomm:
Jak narysować wykres funkcji: y=
|cosx|
cosx
23 paź 17:34
Eta:
dla cosx>0 y= 1 dla cosx<0 y= −1 i rysuj w tych przedziałach
23 paź 17:37
Tomm:
dziękuję !
23 paź 17:39
Eta:
23 paź 17:47