matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Maturalna klasa.:
Funkcja określona wzorem f(x)= x+2 dla x≤o 1 dla x=1 0 dla x=2 jest? Rosnąca Malejąca w jakich zbiorach i dlaczego? Błagam
10 sty 11:10
Sylwia:
http://tnij.org/fe8m
10 sty 11:12