matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
paulina:
liczba log2(log20+log5) jest równa
10 sty 10:47
paulina!!:
liczba log2(log20+log5) jest równa ? ;>
10 sty 20:50
Anna:
log
2
(log20 + log5) = log
2
(log20*5) = log
2
(log100) = log
2
2 =
1
10 sty 20:55