matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica ciagów pomocy :(((
asd:
−3n
4
+ 5
an =
2n
2
+ n
3
+ 4n
4
10 sty 09:35
M:
1 maj 06:14
Podstawy Geometrii:
−3n
4
+5
n
4
(−3+(5/n
4
)
=lim n→
∞
=lim n→
∞
=
4n
4
+n
3
+2n
2
n
4
(4+(n
3
/n
4
)+(2n
2
/n
4
)
3
=−
4
1 maj 12:28