przelicz na jednostki podstawowe
student: | | g(dm)2 | | 10−3 kg 0,01m2 | |
P=32x106 |
| = 32x106 |
| , Czy to w ogole ma sens? |
| | s3 | | s3 | |
21 paź 22:22
Leszek: Jednostki sa dobrze przeliczone ,ale co to jest za wielkosc fizyczna ?
21 paź 22:26
student: MOC
21 paź 22:32
student: a co powinienem dalej zrobić?
21 paź 22:35
Leszek: OK,czyli jest teraz W (wat)
21 paź 22:36
Leszek: Koncowy wynik
P=320 W
21 paź 22:37
student: a tutaj
jakbyś zrobił?
21 paź 22:59
dero2005:
| | 10−3 | | 106*4,32 | | kg*m2 | |
109*4,32* |
| = |
| = 2*101 = 20 |
| = 20 W |
| | 603 | | 2,16*105 | | s3 | |
22 paź 09:17