matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadania maturalne
Michał05:
Zd1Rozwiąż równanie 3−2(2+x)=x+5 Zd2liczba y stanowi 80%liczby x.Zatem a)x=0,8y b)x=1,2y c)x=1,25y d)x=0,75x
21 paź 14:00
===:
zapytaj młodszą siostrę
21 paź 14:03