Oblicz (tw.Capelliego):
Julka32: Oblicz (tw.Capelliego):
−2y1+2y2+y3+y4=1
2y1−4y2+3y3+y4=0
−2y1−y2+2y3+y4=−2
21 paź 13:37
Milu: to jest takie proste ze szkoda gadac
21 paź 14:30
Jack: najpierw rzad macierzy (utworzonej ze wspolczynnikow przy y)
21 paź 14:33
Mariusz:
maciu czy daras ?
Podać liczbę rozwiązań tego układu , bo do tego możesz użyć tw Capellego ?
21 paź 19:11
Leszek: Jedna ze zmiennych przyjac jako parametr np. niech y4=t
przedtem spawdzic zalozenia tw.Capelliego , czyli obliczyc rzedy macierzy
21 paź 20:47