matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Naszkicuj wykres funkcji
Arcani:
x
2
− 2xy − y
2
= 0 Naszkicuj wykres funkcji
19 paź 22:23
Adamm:
(x−y)
2
−2y
2
=0 (x−y−
√
2
y)(x−y+
√
2
y)=0 x−y−
√
2
y=0 lub x−y+
√
2
y=0
19 paź 22:26