matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz
maksx:
Proszę o pomoc:
7
√
(−b)
4
*
7
√
(a
3
*b
2
7
√
a
2
*(−b)
7
19 paź 21:26
Janek191:
7
√
a
3
*b
6
a
3
* b
6
a
=
=
7
√
=
7
√
7
√
a
2
*(−b)
7
a
2
*(−b)
7
−b
19 paź 21:32