matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz granicę jednostronną funkcji w punkcie
Ewela:
1
f(x)= 3 do potęgi
(x−1)
2
x=1
19 paź 21:24
Janek191:
lim f(x) = +
∞
x → 1
+
lim f(x) = +
∞
x → 1
−
19 paź 21:44
Janek191:
19 paź 21:46
Ewela:
Dzięki wielkie
19 paź 21:49