matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rówanie
Mateusz:
3
2x
−4*3
x
+3=0
19 paź 15:19
Metisiątko:
t= 3
x
, t≥0
19 paź 15:19
Tadeusz:
t
>
0 a nie ≥
19 paź 15:22
Mateusz:
Dzięki
czyli x=0 lub x=1?
19 paź 15:24
Adamm:
tak
19 paź 15:25