| 3n +1 | ||
en = ( | )n | |
| 3n + 4 |
| n −1 | ||
fn = ( | )2n +1 | |
| n +3 |
| n2 + 3n + 1 | ||
gn = ( | )3n2 + 4n −7 | |
| n2 + 5n −1 |
| 1 | 1 | 1 | ||||
en = (1 − | )n = (1 − | )n+4/3 * (1 − | )−4/3 → e−1 | |||
| n+4/3 | n+4/3 | n+4/3 |
| 8 | 8 | 8 | ||||
fn = (1 − | )2n+1 = (1 − | )2n+6 * (1 − | )−5 → e−8 | |||
| 2n+6 | 2n+6 | 2n+6 |
| 3n+4−3 | 3 | |||
en = ( | )n = (1 − | )n = ... itd | ||
| 3n+4 | 3n+4 |
| 1 | ||
(1 − | )n+4/3 → e−1 | |
| n+4/3 |
| 1 | ||
(1 − | )−4/3 → 1 | |
| n+4/3 |
| |||||||||||
en =[( | ){3n)]13 | ||||||||||
|
| e | ||
lim en =( | ]13 = [ e−3]13 = e−1 | |
| e4 |