matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
nieuk:
jak obliczyć pochodną z x
x
19 paź 12:56
5-latek:
Niedawno bylo
Bogdan
pokazywal . poszukaj .
19 paź 12:58
Jerzy:
f(x) = e
xlnx
f'(x) = e
xlnx
(lnx+1) = x
x
(lnx+1)
19 paź 13:04