Proszę rowniez o podanie zbiorów wartosci
funkcjafunkcja: Naszkicuj wykres funkcji f(x) ={x+2 dla x<1, 3 dla ≥1.
Następnie wykresy funkcji g(x)= − f(x)
h(x)=f(−x)
Podaj zbiory wartości funkcji f,g,h
18 paź 09:05
Janek191:
Wczoraj to zadanie zostało rozwiązane
18 paź 09:08
funkcjafunkcja: Drogi Janku, ja wiem, ale nie zostały podane zbiory wartości. /ja naprawdę mam bardzo
ograniczoną znajomość
tematu . Oczekiwałem czegos w rodzaju wytłumaczenia, rozwiązania, wskazówek, porad, cokolwiek.
Bardzo mi zależy na dobrym zrozumieniu tego zadania.
18 paź 09:31
funkcjafunkcja: Jankuu wróc
18 paź 09:43
piotr1973: zbiory wartości:
f(x) → (−∞; 3>
g(x) → (+∞; −3>
h(x) → (+∞; 1)
18 paź 10:03
funkcjafunkcja: dziękuję tak bardzo najmocniej
18 paź 10:08