matematykaszkolna.pl
Książki Gaunt: Cześć wszystkim! Zwracam sie do Was trochę z nietypową prośbą − poleciłby mi ktoś książkę z zadaniami z trygonometrii podobnymi do tych z http://prac.im.pwr.wroc.pl/~pietrasz/listy/am0.pdf ? Trafiłam na dość oryginalnego prowadzącego na analizie matematycznej, który daje równie oryginalne zadania na kolokwiach. Podobnych przykładów nie znalazłam ani u Kryskiego, ani u Gerwerta i Skoczylasa. Będę bardzo wdzięczna za pomoc emotka
17 paź 12:18
5-latek: Zajrzyj moze Gdowski Plucinski Zbior zadan z matematyki dla kandydatow na wyzszse uczelnie technicne tam lubia byc takie zadania
17 paź 13:22
Metis: Gaunt studiujesz na PWr
17 paź 13:28
Metis: A tak pamiętam W4 AiR, powodzenia z analizą , będziesz musiała włożyć bardzo dużo pracy z Pedro
17 paź 13:31
Gaunt: Dziękuję 5−latku. Książka już zamówiona w bibliotece emotka Łatwo nie będzie, ale ktoś w końcu u niego zdaje.. W innym wypadku, jak to ktoś trafnie określił − jak uwalać to z klasą, nie u byle kogo
17 paź 14:01
5-latek: Czesc Metis emotka Zobacz moze tez do Modenowa i daj znac kolezance jak cos bedzie emotka
17 paź 14:04
Kacper: Mam starą książkę z trudnymi równaniami trygonometrycznymi jak coś. emotka
17 paź 14:23
Metis: Powodzenia Gaunt emotka Ja mam analizę z prof. Żakiem , złoty człowiek emotka
17 paź 14:25
Janek191: Tomasz Żak ?
17 paź 14:39
Metis: Dokładnie Janku emotka Kojarzysz mojego Profesora?
17 paź 14:40
Gaunt: Kacper jutro przejrzę książkę z biblioteki i jeśli by było coś nie tak to zgłoszę się do Ciebie emotka
17 paź 21:41
Mila: Gaunt, dawno Cię tu nie było, jak leci?
17 paź 21:49
Gaunt: Witaj Milu emotka Wakacje mi szybko zleciały, teraz mieszkam w akademiku i chociaż towarzystwo i współlokatorki mam świetne, to ciężej się tutaj uczyć. Trochę brakuje mi prywatności, ale z czasem zaczynam się przyzwyczajać. Wrocław jest piękny emotka
17 paź 22:02
Metis: Gaunt mogę prosić Ciebie jakiś kontakt,? Mijamy się na uczelni nie wiedząc, że istniejemy emotka Masz GG?
17 paź 22:06
Gaunt: GG: 5044766 emotka
17 paź 22:17
Mila: Metis, wszystko jasne na ćwiczeniach?
17 paź 22:18
Mila: Gaunt, to taki klimat akademicki. Powodzenia.emotka
17 paź 22:19
Metis: Milu jedynie na ćwiczeniach z algebry nie wszystko rozumiałem, ale to przez to, że ćwiczenia wyprzedzają wykład, a wcześniej liczb zespolonych się nie uczyłem, ale to nie jest trudne, kolejne ćwiczenia mam za 2 tygodnie, więc mam dużo czasu na naukę emotka Milu jak zdrowie, samopoczucie? emotka Uczniowie dają w kość?
17 paź 22:22
Metis: To najważniejsze emotka Wypoczywaj Milu emotka
17 paź 22:28
Mila: Dziękujęemotka
17 paź 22:30
yht: oto zadania z odpowiedziami: https://www.sendspace.com/file/khs2d9
17 paź 23:20