matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica prawostronna
ja:
limx→π/2+ sin(x/2)/tgx
16 paź 14:13
Janek191:
lim f(x) = 0 x →
π
2
+
16 paź 14:19
Omikron:
√
2
2
=[
]=0
−
∞
16 paź 14:20
ja:
mógłbyś wyjaśnić
z góry dzięki
16 paź 14:21
ja:
ok już wiem
16 paź 14:23