matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Andzia87327:
Oblicz log
3
7
√
3
− log
7
3
√
7
16 paź 00:13
5-latek :
1
1
1
1
= log
3
3
1/7
−log
7
7
1/3
=
log
3
3−
log
7
7=
−
= dokoncz
7
3
7
3
16 paź 00:18
Andzia87327:
Dziękuję za pomoc
wynik −4/21 zgadza się?
16 paź 00:29
5-latek :
16 paź 00:31