1 | 1 | 1 | 1 | ||||
i (i7 − i−7) = | (i8 − i−6) = | ((i2)4 − | ) = | ||||
2 | 2 | 2 | (i2)3 |
1 | 1 | 1 | ||||
= | (1 − | ) = | (1 + 1) = 1 | |||
2 | −1 | 2 |
1 | |
(i7−i−7) | |
2i |
1 | 1 | 1 | 1 | |||||
i(−i + | ) = | + | = 1. | |||||
2 | i | 2 | 2 |
1 | ||
O, ja też nie zrozumiałem tego jako | (bo to co napisałeś, wcale tego nie oznacza). | |
2i |
1 | 1 | 1 | −i | 1 | 1 | ||||||
(i7 − i−7) = | (− i − | ) = | − | = − | − | ||||||
2i | 2i | −i | 2i | −2i2 | 2 |
1 | ||
= − 1 | ||
2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |