matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość wyrażenia
Iza:
Ile wynosi wartość wyrażenia (6,25)
−0,5
* (0,01)
−1
?
13 paź 00:05
Bogdan:
25
1
(
)
−1/2
* (
)
−1
= ?
4
100
1
a
−k
= (
)
k
, a
k/n
=
n
√
a
k
i do roboty
a
13 paź 00:12