matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ułamki i potęgi
Kasia:
3
√
3
4
=
3
√
3
3
√
2
= to {
3
√
2
} jest w mianowniku
12 paź 19:44
5-latek:
3
√
4
≠
3
√
2
12 paź 19:46
Kasia:
12 paź 20:57
5-latek:
skorzystaj z ewzoru
a
n
√
a
n
√
=
b
n
√
b
12 paź 21:05