12 paź 15:48
PW: Mnie się też nie chce. Żeby rozwiązać, musiałbym tu przepisać zadania.
12 paź 15:52
silver_wolf: To po co odpisujesz
12 paź 16:08
Mila:
2)
arcctg(−x)=π−arcctg(x)
| | √3 | | √3 | | π | | 2π | |
arcctg(− |
| )=π−arcctg( |
| )=π− |
| = |
| |
| | 3 | | 3 | | 3 | | 3 | |
arcsin(−x)=−arcsin(x)
| | √2 | | √2 | | π | |
arcsin(− |
| )−arcsin( |
| )=− |
| |
| | 2 | | 2 | | 4 | |
12 paź 16:24
PW: Bo nie lubię nygusów.
12 paź 16:26
silver_wolf: Ja po prostu nie mam pojęcia jak to zrobić, niestety.
Dzięki Mila
12 paź 16:37